Кредити

Кредитните продукти са все по-често срещани и използвани инструменти от страна на потребителите за осъществяване на различни цели и мечти. Важно е потребителят да има подробна информация за предлаганите продукти и услуги на пазара, с цел да вземе най-доброто и информирано решение. Заявете още сега Вашата индивидуална и безплатна консултация при нас.

Може да се свържете с нашия екип на посочените телефони или да заявите веднага консултация с нас.

Попълнените данни ще бъдат използвани за връзка с Вас и с цел изготвяне на подходящо предложение.

Вашият личен финансов съветник ще бъде до Вас през целия процес на кандидатстване и усвояване на кредита. Ще проведем срещата в удобно време и място, за да обсъдим Вашите планове и необходимото финансиране. Ще съберем и ще Ви предоставим оферти от водещите банки на пазара, за желания от Вас кредитен продукт.

Изготвяне на предложения:

След проведената среща, Вашият личен съветник ще Ви предостави предложения и условия за финансиране от минимум 3 банки на пазара, изготвени персонално за вас. Ще бъдем до Вас при разглеждане и сравняване на предоставените оферти, с цел да вземете информиран и правилен избор.

Необходими документи:

Всяка банка има своите изисквания при кандидатстване и усвояване на кредит. Ще ви предоставим списък с необходимите документи, съответстващи на изискванията на избраната Банка. Ще Ви съдействаме за събирането, окомплектоването и подаването на документите в избраната Банка. Имаме възможност да предложим и съдействие при издаването на необходимите документи при ипотечен кредит – повече информация за услугата може да получите тук.

Ползотворно партньорство:

С Вас сме през целия процес по избор и кандидатстване за желания кредит. Съдействаме с цялата комуникация с избраната от Вас банка. Ще бъдем на разположение и за съдействие след усвояване на кредита.

Ню Вижън – МС ООД е кредитен посредник с консултантска дейност. Не предлагаме собствени финансови продукти.