Нашата история

Дружеството „Ню Вижън – МС“ ООД е регистрирано като лицензиран необвързан кредитен посредник по смисъла на Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) и в съответствие с всички нормативни уредби и директиви на българското и европейското законодателство, свързани с дейността на фирмата и обработката на лични данни.

Компанията е основана през 2021г. от единия управител Надежда Ангелова, която има над 10 години опит в банковата сфера. На база натрупания опит и знания на управителя, дружеството получава лиценз за кредитно посредничество от Българска народна банка под № BCI000081. В съответствие с всички законови изисквания необходими за упражняване на дейността имаме сключена и валидна застраховка Професионална отговорност за Кредитен посредник.

През април 2022г. към екипа се присъединява и другият управител – Димитър Петров, който също има над 10 години успешен банков опит, 5 години от които в работа с корпоративни клиенти. Благодарение на неговата експертиза успешно развива и управлява взаимоотношенията с корпоративните клиенти на компанията.

Екипът ни се разраства постоянно. Сформиран е от професионалисти с дългогодишен успешен опит във финансовия и банковия сектор и в частност в частта с кредитирането.

Първият офис извън София беше открит през 2022 – в град Кюстендил.

През април 2023г. към екипа се присъедини Десислава Мотикарова-Иванова, която пое предизвикателството да управлява и развива югозападния район на България.

Открихме офис и в град Видин – септември 2023г., който заедно с цяла северозападна България е под ръководството на Владислав Симеонов, който също има нелеката задача да развива и популизира дейността в региона.

През октомври 2023 станахме част от Асоциацията на кредитни посредници в България (АКПБ). Целта ни е заедно да работим в посока подобряване и популяризиране на бранша и качеството на услугите, които предлагаме, затвърждавайки ежедневно високите стандартни на работа на база които работим.

Края на 2023г. стартирахме с реновирането на офиса в град София, като очакваме да бъде напълно завършен в средата на първото тримесечие на 2024 г.