Проектитане

Консулатции:

Харесали сте апартамент или къща, но не сте сигурни в техническо изпълнение на обекта, функционални възможности или искреността на продавача.

Предлагаме консултация с опитен Архитект като при необходимост има възможност и за оглед на място.

Закупили сте вече апартамент или къща, но не можете да си представите най-подходящото разпределение на обзавеждането или искате да го видите предварително в цвят и форма, за да закупите най-подходящите мебелите.

Предлагаме изработване на цялостен или частичен Интериорен проект, изработен от опитен екип Архитекти и Дизайнери, съобразен с Вашите виждания, желания и възможности.

Желаете да построите своята мечтана къща на някоя приказна гледка, но не сте сигурни във възможностите на имота, който сте набелязали или купили.

Консултация с Архитект може да Ви разкрие възможностите на парцела, за които не сте и предполагали, както и да Ви предпази от грешни и ненужни разходи.

Административна помощ:

Предстои Ви преустройство на имот, подялба на имот, промяна на регулация на парцел или всякакви други административни главоблъсканици.

Никой не е длъжен да знае всички точки на закона, за това на помощ идваме ние.

Строително – монтажни работи:

Закупили сте апартамент или къща, но искате да промените облика по Ваш вкус.

Освен изработката на Интериорен проект, съобразен с Вашите изисквания, предлагаме и строително-монтажни дейности по реализацията му.

Проектиране:

Вашата мечтана къща, хотел, къща за гости, кооперация или друг вид строеж с нежилищни функции, могат да се случат без проблемно с наша помощ.

  • Предлагаме проектиране във всички фази – идейна, техническа и работна, на всякакъв вид сгради по всички части;
  • Придвижване на документи до строително разрешение;
  • Организация на строителен процес, конкурси и избор на изпълнител;
  • Авторски надзор по време на строителство;
  • Интериорен дизайн и последвало изпълнение.